Glas in huis
Meer transparantie in uw woning

Waarom glas in uw interieur?

Glas zorgt voor een strakke en zeer moderne uitstraling en geeft een ruimtelijk gevoel in huis. Het is namelijk niet alleen uitstekend materiaal voor ramen en deuren. Er zijn zoveel verschillende manieren waarvoor glas kan worden gebruikt in uw woning. 

Denk bijvoorbeeld aan een glazen tafel, glazen planken aan uw muur of een spiegel. Maar, wist u dat het plaatje in uw koelkast ook van glas gemaakt is?

Uw eigen plank van glas

Een wandplank van hout is vrij standaard en geeft een druk gevoel aan de wand. Daarnaast is het ook niet echt uniek. 

Een wandplank van glas daarentegen geeft een veel ruimtelijker gevoel en is een stuk aparter! Denk bijvoorbeeld aan een plank van glas voor in uw badkamer of voor in het toilet. 

Een glazen plank op maat gemaakt? Glashandel Wolf is uw partner.

glas in huis
glas in huis

Kies voor glas op uw tafel!

Uw oude (salon)tafel een moderne look geven? Of gewoon uw meubel(s) beschermen tegen beschadigingen? 

Laat een glasplaat op maat maken! De glasplaat voor bijvoorbeeld uw tafel is gemaakt van gehard glas dat tot wel 5 keer steviger is dan gewoon gewoon glas. 

Dat is natuurlijk wel net zo veilig.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand....

Een mooie spiegel is natuurlijk onmisbaar in huis. Een spiegel in de hal, de badkamer of zelfs boven een dressoir kast. Wie heeft het nou niet? 

Bent u op zoekt naar een nieuwe spiegel? Dan bent u bij Glashandel Wolf aan het juiste adres. Wij maken spiegels voor u op maat. 

Wilt u een spiegel die niet in een lijst komt? Geen probleem, dan slijpen wij de spiegel gewoon voor u. Bij ons is namelijk niets te veel. 

Opzoek naar een glazen koelkast plaatje?

Is uw glazen koelkast plaatje kapot? Of zo dermate beschadigd dat deze wel aan vervanging toe is? Het is voor de hand liggend om op zoek te gaan naar een standaard glazen koelkast plaatje. 

Echter, wijst de praktijk uit dat deze vaak niet passen. Wij maken een op maat gemaakte glasplaat voor in uw koelkast.  

U bepaald de afmetingen en wij regelen de rest. 

glas in huis
Heeft u hulp nodig?
Altijd en overal staan wij voor u klaar! 

Priscilla zit klaar voor al uw vragen. Bel of e-mail gerust!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van glas?

Wij kunnen glas leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk, Zeewolde en ’t Harde.

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten