Glashandel Wolf: dé glashandel in Vierhouten

Glashandel in Vierhouten gezocht?

Glashandel Wolf is een erkende én vakkundige glashandel in Vierhouten en omgeving. Al meer dan 30 jaar lang leveren en monteren wij verschillende glassoorten voor de particuliere- en zakelijke markt. Glashandel Wolf is niet alleen werkzaam in Vierhouten, maar ook in Elspeet , Hierden, Ermelo, Doornspijk en ’t Harde.

Wij leveren vele glassoorten voor uw in-en exterieur, zoals monumentenglas, gehard glas, gelaagd glas, enkelglas en figuurglas en verschillende soorten isolatieglas, zoals dubbelglas, HR++ glas of Triple glas

En ook aan een glazen douchewanden, glazen balustrades of glazen tafelblad kunnen wij u helpen! Zelfs plexiglas voor een nieuwe ruit in bijvoorbeeld uw camper of caravan. 

Wij hebben de meeste glassoorten dagelijks op voorraad, waardoor het glas bijna altijd direct leverbaar is. Kom langs, kies de juiste glassoort en geef de gewenste maten door! Glashandel Wolf regelt de rest voor u. 

Wij kunnen u in de regio Vierhouten voorzien van o.a. de volgende glassoorten en aanverwante werkzaamheden: 

Glas nodig, glas vervangen of aanverwante werkzaamheden? Bel Glashandel Wolf, uw glashandel in Vierhouten: 034 126 11 71

bus bij bedrijfspand glashandel wolf

Glas op maat voor iedere situatie!

Een ruit die vervangen moet worden? Of wilt u uw woning beter isoleren door enkelglas te vervangen door dubbelglas? Geen glaswens is voor ons te gek! 

Onze glaszetters leveren de gewenste glassoort altijd voor u op maat. Glas op maat biedt namelijk altijd een passende oplossing en sluit naadloos aan.  

Heeft u vragen over een specifieke glassoort of wilt u een offerte ontvangen? De glaszetters van Glashandel Wolf helpen u graag met glas op maat. 

Waarom kiezen voor Glashandel Wolf? We hebben de voordelen voor u op een rij gezet: 

Ruit kapot?

Wij komen 24/7 bij u langs

Een kapotte ruit is erg vervelend, maar Glashandel Wolf kan uw ruitschade herstellen. Wij hebben professionele glaszetters die het glas snel en vakkundig kunnen vervangen. Wij leveren enkelglas, maar ook diverse soorten isolatieglas en glas voor uw interieur. 

Onze vakkundige glaszetters zorgen binnen 24-uur voor noodvoorzieningen en bekijken vervolgens welke ruit geplaatst kan worden.
Bel:
034 126 11 71 en onze glaszetters helpen u graag zo snel mogelijk verder. Heeft u een minder urgente glasschade? Dan kunt u ons schadeformulier invullen.

Bent u verzekerd voor ruitschade?

In de meeste gevallen bent u verzekerd voor de ruitschade. Glashandel Wolf zorgt dat alles wordt geregeld met uw verzekeraar. 

U hoeft zelf dan ook niets te regelen. Zorg alleen dat u de verzekeringspolis bij de hand heeft! 

AEGON
fbto
Interpolis
UnivE

Verschillende opties in glas

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag met al uw glaswensen. 

glas in huis
Glas in huis

Een tafel met glasplaat of een spiegel voor in de gang of badkamer? Er zijn vele opties voor glas in huis. 

glazen deur
Glazen deur

Past echt in ieder interieur en geeft veel licht in gesloten ruimtes! Overigens zijn glazen deuren gemaakt van veiligheidsglas. 

plexiglas scherm aan de kassa
Plexiglas

In deze tijd uw werknemers beschermen tegen mogelijke besmetting met het coronavirus? Plexiglas biedt dan uitkomst. 

glazen douchewand
Glazen douchewand

Nieuwe badkamer? Of een nieuwe douchedeur? Met een glazen douchewand creëert u meer licht in de badkamer.

balustrade van glas
Glazen balustrade

Meer natuurlijke lichtinval en een zeer ruimtelijk gevoel. Dat creëert u met een balustrade van glas. 

windscherm
Glazen windscherm

Heerlijk uit de wind zitten, maar toch genieten van het zonnetje? Dat kan met een windscherm van glas. 

Bij Glashandel Wolf kunt u ook terecht voor ventilatieroosters

Glashandel Wolf is niet alleen uw partner op het gebied van glas, maar ook voor ventilatieroosters kunt u bij ons terecht. Met een ventilatieroosters voorziet u de woning dag en nacht van frisse lucht. 

Wij leveren Duco ventilatieroosters voor verschillende situaties, zoals plaatsing op het glas, in het kozijn, kalfplaatsing of een compacte kalf. De ventilatieroosters zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. Er is dus altijd een rooster dat past bij uw woning! 

Wilt u meer informatie ontvangen? Onze glasspecialisten adviseren u graag. Neem contact met ons op via 034 126 11 71 voor vrijblijvend advies op maat. 

Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
js_loader