Draadglas
Zorgt voor extra veiligheid

Glashandel Wolf levert draadglas in de regio Nunspeet

Draadglas is erg veilig glas. Deze glassoort is namelijk brandvertragend en ook inbraakwerend. Dit komt doordat er metalen draden door de ruit zijn verwerkt. U herkent een draadglas aan het rastermotief in het glas.

Glashandel Wolf heeft levert verschillende soorten draadglas speciaal voor u op maat. Wij voorzien onze klanten al meer dan 30 jaar van verschillende glassoorten en passend advies op maat. Draadglas kopen? Neem contact met ons op via 034 126 11 71 of kom langs bij onze vestiging aan de Edisonweg 11 in Nunspeet.

Draadglas, erg veilig!

U heeft vast wel eens een ruit met draadglas gezien. Een stuk glas met een soort van ruitjes in het glas. Dat zijn metalen draden. En die metalen draden in het glas zorgen ervoor dat het glas bij breuk niet uiteen valt in gevaarlijke stukken glas. En dat is niet het enige!

Door de metalen draden heeft het glas ook een inbraakwerende werking. Het draad in het glas zorgt er namelijk voor dat een inbreker moeilijk tot niet door het glas heen kan komen. En wist u dat dit glastype ook nog eens een brandvertragende werking heeft?

Al deze eigenschappen bij elkaar zorgen ervoor dat draadglas goed toepasbaar is in en rondom een woning of bedrijfspand. En u dus veiligheid kan bieden! U kunt denken aan een schuurdeur, maar bijvoorbeeld ook een scheidingswand van glas binnenin de woning.

Let op: draadglas is geen ‘veiligheidsglas’. Dit glas voldoet namelijk niet aan de zogeheten NEN eisen waar veiligheidsglas wel aan voldoet.

Stelling glasplaten
Dubbelglas opslag Glashandel Wolf

Draadglas op maat bestellen

Draadglas is gemaakt van enkelglas en is vrij stevig door het metaal dat in het glas verwerkt zit. De metalen draden zijn in de meeste gevallen verwekt in een soort van raster. 

Wij leveren verschillende soorten voor u op maat:

  • Spiegeldraadglas
  • Engelsdraadglas
  • Bruutdraadglas

 

Ieder type heeft zijn eigen kenmerkende uitstraling. U kunt draadglas bij ons dus bestellen in transparant, – maar ook ondoorzichtig glas.

Het is per situatie afhankelijk welke glassoort het meest geschikt is. Onze glaszetters kijken graag ter plekke welk type glas het beste past bij uw situatie. 

De voordelen
Draadglas dubbelglas

Wilt u de ruiten in de buitengevel voorzien van draadglas? Standaard draadglas is gemaakt van enkelglas en niet geschikt voor de toepassing in buitengevels, omdat isolatie daar een grote rol speelt. 

Dubbelglas met draadglas biedt dan uitkomst. Dit is isolatieglas (dubbelglas of HR++ glas) voorzien van ijzeren draden. Zo profiteer u van comfort én veiligheid in één glastype!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van draadglas?

Wij kunnen verschillende glassoorten leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk, Zeewolde en ’t Harde.

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
js_loader