Plexiglas schermen
Voor op kantoor, horeca gelegenheid, kapper of bijvoorbeeld een winkel

Wilt u plexiglas scherm op maat kopen?

Bent u op zoek naar een plexiglas scherm om de veiligheid van uw werknemers en/of klanten nog beter te waarborgen tijdens het coronavirus? 

Met een plexiglas scherm is veilig contact tussen beiden partijen mogelijk. Hiermee vormt het scherm een doorzichtige scheiding tussen personen in uw winkel of bedrijfspand, waardoor mogelijke besmetting kan worden voorkomen. 

Wij leveren plexiglas voor verschillende doeleinden en hebben al voor diverse instanties schermen op maat gemaakt. Denk aan supermarkten, ziekenhuizen, apotheken, winkels, maar ook kantoorruimtes. 

De standaard uitvoeringen zijn meestal op voorraad. Maar uiteraard kunt u bij ons ook plexiglas op maat bestellen! Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of mail ons gerust!

*Door de grote vraag naar deze preventie schermen leveren wij op dit moment alleen op bestelling! Onze excuses voor het ongemak.

Wij leveren plexiglas op maat voor:

Plexiglas scherm voor kassa

Met een plexiglas scherm voor de kassa kunnen uw medewerkers op een veilige manier contact hebben met klanten. U kunt het scherm eenvoudig aan het plafond boven de kassa hangen met haken en draad. Het plexiglas is namelijk voorzien van 2 ronde gaten van 8 mm.

Door het plaatsen van een scherm voor de kassa zijn zowel uw medewerker als de klanten beschermt tegen mogelijke besmetting van het coronavirus. Een hangend scherm biedt uitkomst bij bijvoorbeeld supermarkten, restaurants, balies, marktkramen of wachtkamers.

Prijzen plexiglas schermen hangend

Wij leveren schermen in verschillende afmetingen namelijk:

*De prijzen zijn per stuk en excl. btw

Plexiglas scherm voor kantoor

Met een staand plexiglas scherm voor kantoor kunt u uw personeel een veilige werkplek bieden. En ook mogelijke besmetting met het coronavirus beperken. 

U kunt het staande scherm eenvoudig op uw bureau plaatsen, doordat het glas wordt geleverd in een ‘standaard’.

Prijzen plexiglas schermen staand

Wij leveren het staande plexiglas in verschillende afmetingen namelijk:

*De prijzen zijn per stuk en excl. btw

plexiglas scherm bij de kassa

Plexiglas op maat nodig?

Wenst u andere maatvoeringen dan hierboven genoemd? Wij kunnen uiteraard ook plexiglas op maat leveren. Wij maken de schermen graag voor u op maat, geheel afgestemd op uw wensen en eisen. 

Ook is het mogelijk om meerdere aantallen plexiglas schermen te bestellen. 

Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op via 0341-261 171 of stuur een e-mail naar info@glashandelwolf.nl

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van plexiglas?

Wij kunnen plexiglas leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk, Zeewolde en ’t Harde.

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor
Tevreden klanten
Bent u op zoek naar een plexiglas scherm?