Glazen deur
Meer natuurlijke lichtinval

Op zoek naar een glazen deur?

De zoektocht naar een nieuwe binnendeur is altijd een hels karwei. Glashandel Wolf is specialist op het gebied van alles wat te maken heeft met glas, dus ook uw binnendeuren! 

Een glazen binnendeur zorgt voor veel lichtinval en geeft ook een ruimtelijk gevoel. Daarnaast zorgt gehard glas ervoor dat uw deur moeilijk zal breken. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een glazen binnen-of buitendeur. 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welk type binnendeur geschikt is. 

glazen deur in woning

Waarom een glazen deur in uw woning?

Een binnendeur van glas draagt bij aan de uitstraling van uw woning. Daarnaast zorgen glazen binnendeuren voor zeer veel natuurlijke lichtinval. Hierdoor lijkt de ruimte waar de glazendeur zich bevindt optisch groter. 

Door de transparantie van het glas worden twee ruimtes die van elkaar gescheiden zijn, toch overzien.

Glazen deuren van gehard glas

Wij leveren glazen binnendeuren die zijn gemaakt van gehard glas. Dit glas is uitermate geschikt voor glazen binnendeuren. 

Dit glas is namelijk vele malen steviger dan glas van gelijke dikte. Mocht het glas toch breken, dan breekt het in ongevaarlijke kleine stukjes, waar u zich niet aan kunt bezeren. 

Bestel uw glazen deur op maat

Glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Enkele voorbeelden van deuren zijn bijvoorbeeld een taatsdeur of schuifdeur. 

Bij ons kunt u uw glazen deur op maat bestellen, wat uw wensen ook zijn. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. 

Heeft u hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u graag met uw glazen deur!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Priscilla zit voor uw klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Bel of neem gerust contact met ons op. 

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van een glazen binnendeur?
Wij kunnen een glazen binnendeur leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk, Zeewolde en ’t Harde. En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.
bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
js_loader