Glazen balustrade
Net even anders

Kies voor een balustrade van glas

Bent u opzoek naar een unieke afscheiding voor bijvoorbeeld een halfopen verdieping in uw woning? Of een alternatief voor aan de trap of uw balkon? Het toevoegen van een glazen balustrade is dan een perfecte optie. 

Een glazen balustrade is geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Glashandel Wolf is uw specialist als het gaat om glas! Onze vakspecialisten kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw project. Heeft u zelf al een idee? Geen probleem, wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te kijken hoe wij dit idee passend kunnen maken voor uw situatie. 

Waarom een glazen balustrade?

balkon met glas

Veiligheid is van groot belang

Gehard glas is tot wel vijf keer steviger dan gewoon glas van dezelfde dikte. Indien het glas breekt, valt het uiteen in fijne stukken die ongevaarlijk voor u zijn. 

Dit glastype is daarom uitermate geschikt voor balustrades, omdat dit plekken zijn waar veiligheid van groot belang is. 

Hulp nodig bij uw keuze?
Wij helpen u zeer graag!

Priscilla helpt u graag met al uw vragen. Neem contact met ons op. 

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van glazen balustrades?

Wij kunnen glazen balustrades leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk, Zeewolde en ’t Harde.

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten