Glasspecials

Glashandel Wolf, als het gaat om glas

Glashandel Wolf is uw partner als het gaat om diverse glassoorten in uw interieur. Glas zorgt voor een unieke uitstraling aan uw woning.  Van een glazen plankje aan de muur tot een glazen balustrade, het kan allemaal. 

U kunt bij ons terecht voor verschillende glasspecials. Denk aan een glazen douchewand, glazen deur, glazen balustrade of een glasplaat voor uw salontafel. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden op het gebied van glas. Onze glasspecialisten kijken graag samen met u wat mogelijk is. 

Glashandel Wolf biedt de volgende glassoorten aan:

glazen douchewand

Glazen douchewand

Bent u toe aan een nieuwe douchecabine of douchewand? Of kan de huidige wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor glas in uw badkamer!

glazen deur

Glazen deur

Een glazen binnendeur zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en geeft ook een ruimtelijk gevoel. Daarnaast zorgt gehard glas ervoor dat uw deur moeilijk zal breken.

balustrade van glas

Glazen balustrade

Een balustrade van glas geeft een strakke uitstraling aan uw woning. Het is ook goed te combineren met verschillende woonstijlen. 

glas in huis
Glas in huis

Denk bijvoorbeeld aan een glazen tafel, glazen planken aan uw muur of een spiegel. Maar, wist u dat het plaatje in uw koelkast ook van glas gemaakt is?

windscherm

Glazen windscherm

Een terrasscherm van glas biedt rust en comfort. Het geeft uw terras een unieke uitstraling en houdt wind op afstand. Zo kunt u optimaal genieten van de zon.

plexiglas scherm aan de kassa
Plexiglas

In deze tijd uw werknemers beschermen tegen mogelijke besmetting met het coronavirus? Plexiglas biedt dan uitkomst. 

Waarom Glashandel Wolf?
  • Geen voorrijkosten
  • Nette vakmensen, laten uw huis netjes achter
  • Alle soorten glas leverbaar
  • Vakmanschap met meer dan 25-jaren ervaring
  • Voordelig & vertrouwd
  • Goede prijs/kwaliteit van
    de prodcten