Zonwerend glas
Geniet van de zon op een comfortabele manier

Glashandel Wolf: ook voor zonwerend glas!

Staat de zon de hele dag op uw woning? Of heeft u een pui of een serre met grote raampartijen? Zonlicht zorgt voor erg veel comfort in uw woning, maar kan ook heel vervelend zijn. Door veel zonlicht neemt de temperatuur in huis aanzienlijk toe. En zonlicht kan erg hinderlijke schitteringen geven. Zonwerend glas van Glashandel Wolf kan in dat geval uitkomst bieden.

Zonwerend glas wordt ook wel warmtewerend glas genoemd. Met zonwerende beglazing kunt u blijven profiteren van het heerlijke zonlicht, maar wordt de warmte wel buiten gehouden en de schitteringen beperkt. Blijven genieten van de zon, maar dan wel op een comfortabele manier!

Al meer dan 30 jaar voorzien wij onze klanten van het BESTE advies op het gebied van alle soorten glas en dus ook zonwerend glas. Maak daarom gerust een afspraak of kom langs bij onze vestiging aan de Edisonweg 1 in Nunspeet.

Wat is zonwerend dubbelglas (ZHR++)?

Zonwerend dubbelglas bestaat, net als ‘gewoon’ dubbelglas, uit twee glasplaten met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met een gasvulling en een HR-coating.

De isolatiewaarde van dit type glas kan wel oplopen tot een U-waarde van 0,6. De gasvulling zorgt voor de isolerende werking en de HR-coating voor een zon- en warmtewerend effect. Met zonwerend dubbelglas kunt u blijven genieten van het zonlicht, maar wordt warmte van zonlicht buiten gehouden.

Dit glas is daarom ideaal voor een woning met veel raampartijen, want er vindt ondanks het vele zonlicht geen hevige opwarming plaats. De hoeveelheid zonlicht die gefilterd wordt is tot wel 60% meer dan bij ‘gewoon’ dubbelglas.

En wat ook prettig is, in de winter werkt dit ‘omgekeerd’. ‘s Winters houdt zonwerend dubbelglas de warmte van zonlicht juist in de woning. En dat betekent een verlaging van uw energiekosten, omdat u een stuk minder hoeft te stoken.

Wij leveren zonwerend dubbelglas in diverse diktes en gradaties van zonwering. Ook kunnen wij zonwerend glas voor u op maat leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze glaszetters voorzien u graag van advies op maat.

Zonwerend isolatieglas gebouw zijaanzicht
Zonwerend isolatieglas gebouw

Voordelen van warmtewerend glas?

Door het plaatsen van warmtewerend glas kunt u het hele jaar genieten van het comfort van zonlicht in uw woning. In de zomer blijft het lekker koel én in de winter worden de energiekosten enorm gedrukt. 

Maar warmtewerend glas kent nog meer voordelen:

Zonwerend isolatieglas kopen?

Wilt u zonwerend isolatieglas aanschaffen voor uw woning of bedrijfspand? De glaszetters van Glashandel Wolf adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Vrijblijvend een offerte op maat? Neem contact met ons op via 034 126 11 71

Wilt u wel zoveel mogelijk warmte buiten houden, maar niet perse zonwerend glas? U kunt in dat geval ook kiezen voor HR++ of HR+++ glas met een zonwerende coating.

Zonwerend glas voor ook uw serre

Naast een woning of bedrijfspand is zonwerend glas ook zeer geschikt voor een serre op het zuiden. Zonwerend glas voorkomt dat het een ‘sauna’ wordt in een ruimte, maar u kunt nog wel profiteren van het comfort van zonlicht en het uitzicht in uw tuin.

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van zonwerend glas?

Wij kunnen zonwerend glas leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
js_loader