Ventilatierooster

Ventileren is net zo belangrijk als isoleren

Uw woning ventileren met ventilatieroosters

Het is belangrijk om uw woning goed te ventileren, omdat dit zorgt voor een gezond leefklimaat. Echter, is even een raam of deur open zetten vaak niet voldoende. Een goed binnenklimaat ontstaat namelijk pas als er 24 uur per dag met verse lucht wordt geventileerd. 

Tevens zorgt het openzetten van ramen of deuren ervoor dat koude lucht binnen komt, maar warme lucht het huis weer verlaat. En in de zomer omgekeerd.

Het plaatsen van een ventilatierooster in uw raam is dan een passende oplossing. Luchtroosters zorgen voortdurend voor toevoer van verse lucht in uw woning en dragen bij aan uw gezondheid en het comfort in uw woning. 

Duco ventilatierooster

Wij hebben Duco ventilatieroosters die passen bij iedere bouwsituatie namelijk, plaatsing in het kozijn, op het glas, kalfplaatsing of compacte kalf. Wij bieden de volgende ventilatieroosters voor in uw raam: 

Bij onze luchtroosters geldt: vandaag besteld, morgen al in huis!

Let op: onze ventilatieroosters kunnen enkel worden geplaatst in combinatie met een nieuw ruit.

Veel gestelde vragen over een ventilatierooster

Luchtroosters zijn geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Ze kunnen worden toegepast in de woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw.

Luchtroosters in uw raam zijn geschikt voor elk raamtype en kunnen geheel naar uw wensen worden afgestemd. 

Ventilatieroosters in uw raam hebben een energiebesparende werking, maken wonen behaaglijk en zorgen voortdurend voor verse lucht.

Ook laten ze enkel verse lucht binnen en kunnen ze zijn voorzien van filters die pollen tegen houden. Luchtroosters beschikken daarnaast over een geluiddempende werking. 

De ventilatieroosters zijn zelfregulerend, wat betekent dat ze bij hevige rukwinden niet te veel lucht doorlaten. Tevens zijn de ventilatieroosters afsluitbaar. Dus als het bijvoorbeeld te koud wordt, doet u hem gewoon dicht!

Tot slot beschikken ze over een afneembaar binnenrooster, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Want ook dat is natuurlijk erg handig. 

Onze Duco ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in F1/DAR, iedere RAL-kleur en in Bi-Color. 

duco ventilatierooster
Heeft u vragen?
Altijd en overal staan wij voor u klaar! 

Wij kijken graag samen met u welk ventilatierooster passend is voor uw situatie. Priscilla beantwoordt u vragen graag.

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van ventilatieroosters?

Wij kunnen ventilatieroosters leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.