Ventilatierooster

Ventileren is net zo belangrijk als isoleren

Uw woning ventileren met ventilatieroosters

Het is belangrijk om uw woning goed te ventileren, omdat dit zorgt voor een gezond leefklimaat. Echter, is even een raam of deur open zetten vaak niet voldoende. Een goed binnenklimaat ontstaat namelijk pas als er 24 uur per dag met verse lucht wordt geventileerd. 

Tevens zorgt het openzetten van ramen of deuren ervoor dat koude lucht binnen komt, maar warme lucht het huis weer verlaat. En in de zomer omgekeerd.

Het plaatsen van een ventilatierooster in uw raam is dan een passende oplossing. Luchtroosters zorgen voortdurend voor toevoer van verse lucht in uw woning en dragen bij aan uw gezondheid en het comfort in uw woning. 

Duco ventilatierooster

Wij hebben Duco ventilatieroosters die passen bij iedere bouwsituatie namelijk, plaatsing in het kozijn, op het glas, kalfplaatsing of compacte kalf. Wij bieden de volgende ventilatieroosters voor in uw raam: 

Bij onze luchtroosters geldt: vandaag besteld, morgen al in huis!

Let op: onze ventilatieroosters kunnen enkel worden geplaatst in combinatie met een nieuw ruit.

Veel gestelde vragen over een ventilatierooster

Luchtroosters zijn geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Ze kunnen worden toegepast in de woningbouw, maar ook in de utiliteitsbouw.

Luchtroosters in uw raam zijn geschikt voor elk raamtype en kunnen geheel naar uw wensen worden afgestemd. 

Ventilatieroosters in uw raam hebben een energiebesparende werking, maken wonen behaaglijk en zorgen voortdurend voor verse lucht.

Ook laten ze enkel verse lucht binnen en kunnen ze zijn voorzien van filters die pollen tegen houden. Luchtroosters beschikken daarnaast over een geluiddempende werking. 

De ventilatieroosters zijn zelfregulerend, wat betekent dat ze bij hevige rukwinden niet te veel lucht doorlaten. Tevens zijn de ventilatieroosters afsluitbaar. Dus als het bijvoorbeeld te koud wordt, doet u hem gewoon dicht!

Tot slot beschikken ze over een afneembaar binnenrooster, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Want ook dat is natuurlijk erg handig. 

Onze Duco ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in F1/DAR, iedere RAL-kleur en in Bi-Color. 

duco ventilatierooster
Heeft u vragen?
Altijd en overal staan wij voor u klaar! 

Wij kijken graag samen met u welk ventilatierooster passend is voor uw situatie. Priscilla beantwoordt u vragen graag.

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van ventilatieroosters?

Wij kunnen ventilatieroosters leveren vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
js_loader