Triple glas
Beter bekend als HR+++ glas

Wat is Triple glas (HR +++ glas)?

Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe kozijnen voorzien van Triple glas, ookwel HR+++ glas genoemd.

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. 

triple glas isolatie

Waarom kiezen voor HR+++ glas?

Met Triple glas is uw woning nog beter geïsoleerd. Tevens blijft uw woning door de goede isolatie in de winter lekker warm en zomers lekker koel! 

De betere isolatie zorgt er ook voor dat HR+++ glas energiebesparend werkt. Daarnaast werkt dit glas ook nog eens geluiddempend. 

Waarom Glashandel Wolf?
  • Geen voorrijkosten
  • Nette vakmensen, laten uw huis netjes achter
  • Alle soorten glas leverbaar
  • Vakmanschap met meer dan 25-jaren ervaring
  • Voordelig & vertrouwd
  • Goede prijs/kwaliteit van
    de prodcten

Is Triple glas toepasbaar in iedere woning?

Triple glas is een stuk dikker dan ander glas, doordat het bestaat uit drie glasbladen. HR +++ glas is hierdoor een stuk zwaarder, wat als gevolg heeft dat het kozijn het extra gewicht wel moet kunnen dragen. 

Ook is het kozijn een stuk dikker dan bijvoorbeeld een kozijn dat is voorzien van dubbelglas. Het is noodzakelijk dat de sponningen een stuk dikker zijn. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak aanwezig.

Echter, is het bij oudere huizen niet vanzelfsprekend. Wij kijken graag samen met u wat mogelijk is voor uw woning.

isolatieglas
isolatieglas

Eclaz One glas

Zijn uw kozijnen niet geschikt voor HR+++ glas? Er bestaat een type HR++ glas dat dezelfde U-waarde kan bereiken als HR+++ glas (triple glas). 

We hebben het dan over Eclaz One. Hier leest u meer over dit type HR++ glas. 

Dikte van Triple glas

Wij kunnen Triple glas leveren in diverse diktes. En doordat het glas bestaat uit drie glasbladen, zijn er meerdere opties om de passende glasdikte en isolatiewaarde te creëren.

U kunt Triple glas bestellen met een dikte van 28 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm.

Het is ook mogelijk om HR+++ (Triple glas) te voorzien van Krypton gas, waardoor er nog hogere isolatiewaarden worden bereikt. Wij kijken samen met u welke dikte HR+++ glas het meest geschikt is voor uw kozijnen. 

Hulp nodig?
Wij helpen u graag met de keuze voor HR+++ glas!

Wilt u meer weten over Triple glas? Priscilla zit klaar om al uw vragen te beantwoorden! Neem contact met ons op!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van Triple glas?

Wij kunnen HR+++ glas leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.