Triple glas

Beter bekend als HR+++ glas

Wat is Triple glas?

Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe kozijnen voorzien van Triple glas, ookwel HR+++ glas genoemd.

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Bij dit glas is op twee glasbladen een warmtereflecterende coating aangebracht. Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. En geeft het nog meer comfort. Dat zult u zeker merken, ook in uw stookkosten! 

triple glas isolatie

Waarom kiezen voor HR+++ glas?

Met Triple glas is uw woning nóg beter geïsoleerd. Tevens blijft uw woning door de goede isolatie in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel! HR+++ glas zorgt voor veel comfort in huis. 

De betere isolatie zorgt er ook voor dat HR+++ glas energiebesparend werkt. Torenhoge energierekeningen zijn vanaf nu verleden tijd. 

Woont u dichtbij een drukke weg? HR+++ glas kan dan een goede oplossing zijn. Het heeft namelijk ook een geluiddempende werking. Zo heeft u minder overlast van bijvoorbeeld het verkeer. 

Is Triple glas toepasbaar in iedere woning?

Het glas is een stuk dikker dan ander glas, doordat het bestaat uit drie glasbladen. HR +++ glas is hierdoor een stuk zwaarder, wat als gevolg heeft dat het kozijn het extra gewicht wel moet kunnen dragen. 

Ook is het kozijn een stuk dikker dan bijvoorbeeld een kozijn dat is voorzien van dubbelglas. Het is noodzakelijk dat de sponningen een stuk dikker zijn. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak aanwezig.

Echter, is het bij oudere huizen niet vanzelfsprekend. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw woning! 

isolatieglas
isolatieglas

Eclaz One glas

Zijn uw kozijnen niet geschikt voor HR+++ glas? Er bestaat een type HR++ glas dat dezelfde U-waarde kan bereiken als HR+++ glas (triple glas). 

We hebben het dan over Eclaz One. Hier leest u meer over dit type HR++ glas. 

Dikte van Triple glas

Wij kunnen HR+++ glas leveren in diverse diktes. En doordat het glas bestaat uit drie glasbladen, zijn er meerdere opties om de passende glasdikte en isolatiewaarde te creëren.

U kunt Triple glas bestellen met een dikte van 28 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. Het is ook mogelijk om HR+++ te voorzien van Krypton gas, waardoor er nog hogere isolatiewaarden worden bereikt. Wij kijken samen met u welke dikte HR+++ glas het meest geschikt is voor uw kozijnen. 

Hulp nodig?
Wij helpen u graag met de keuze voor HR+++ glas!

Wilt u meer weten over Triple glas? Priscilla zit klaar om al uw vragen te beantwoorden! Neem contact met ons op!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van Triple glas?

Wij kunnen HR+++ glas leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.