Eclaz one

De isolatiewaarde van HR+++ glas

Wat is Eclaz One?

Eclaz One is een HR++ glas dat dezelfde isolatiewaarde kan bereiken als Triple glas. Het is daarom een uitstekende oplossing voor woningen waar om welke reden dan ook Triple glas niet geschikt is. Het niveau van de U-waarde wordt gerealiseerd door de beste energieprestaties die toegang geven tot natuurlijke lichtinval. 

Dubbelglas

Waarom Eclaz One?

Het kan voorkomen dat uw kozijnen niet geschikt zijn voor Tripe glas. Dit glas is namelijk een stuk zwaarder dan bijvoorbeeld dubbelglas en de huidige kozijnen moeten dit wel kunnen dragen. Ook kan het zijn dat de sponningen niet dik genoeg zijn, waardoor Triple glas niet past. 

Het is dan niet meteen nodig om ook uw kozijnen te laten vervangen. Eclaz One is dé oplossing! Dit is namelijk HR++ glas met de isolatiewaarde van Triple glas. En hierdoor past het gewoon in de bestaande kozijnen.

De voordelen

Eclaza One zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en dit heeft een positief effect op uw leefomgeving en gezondheid. Daglicht zorgt voor een drietal effecten.

Wilt u hulp?
Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over dit glastype? Priscilla beantwoordt graag al uw vragen! 

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van Eclaz One?

Wij kunnen Eclaz One leveren vanuit verschillende vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
js_loader

Wilt u HR++ glas met de isolatiewaarde van HR+++ glas?