Glasproducten

Van enkel tot aan HR+++ glas

Glashandel Wolf is uw glasspecialist in de regio Nunspeet! Wij leveren en plaatsen verschillende glasproducten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn niet alleen werkzaam in de regio Nunspeet, maar wij kunnen u ook helpen in Dronten, IJsselmuiden, Hasselt en Wezep. Heeft u een glasschade? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden namelijk een 24-uurs glasservice en zullen uw glasschade snel verhelpen! 

U kunt bij ons terecht voor diverse glassoorten. U kunt denken aan enkel glas, veiligheidsglas, dubbel glas, Triple glas, monumentenglas en glas in lood. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ventilatieroosters. Wij geven u hierover graag advies. Wilt u meer weten over onze glassoorten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden in glas. Onze glasspecialisten laten u graag voorbeelden zien van de glassoorten die wij aanbieden. 

Glashandel Wolf kan de volgende glassoorten aan u leveren: 

enkel glas

Enkelglas

Enkel glas wordt bijna niet meer toegepast als standaard beglazing voor woningen of gebouwen, maar wel voor binnenruimtes. In binnenruimtes is er namelijk geen isolatie nodig. 

isolatieglas

Dubbelglas

Door het plaatsen van isolatieglas krijgt u lagere energielasten, meer wooncomfort in zowel de zomer en de winter en het heeft ook een positief effect op de waarde van uw woning.

voorraad glas

Triple glas

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. 

duco ventilatierooster

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen voortdurend voor toevoer van frisse, verse lucht in uw woning en dragen bij aan uw gezondheid en het comfort in uw woning. 

monumentaal glas

Monumentaal glas

Bent u al bekend met monumentaal isolatieglas? Dit is glas met een uitstekende isolatiewaarde en de uitstraling van het oude authentieke glas. Een win-win situatie dus!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van verschillende glasproducten?

Wij kunnen u voorzien van verschillende opties in glas van vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Benieuwd welke glasproducten geschikt zijn voor uw situatie?