Glasproducten

Van enkel tot aan HR+++ glas

Glashandel Wolf is uw glasspecialist in de regio Nunspeet! Wij leveren en plaatsen verschillende glasproducten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn niet alleen werkzaam in de regio Nunspeet, maar wij kunnen u ook helpen in Dronten, IJsselmuiden, Hasselt en Wezep. Heeft u een glasschade? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden namelijk een 24-uurs glasservice en zullen uw glasschade snel verhelpen! 

U kunt bij ons terecht voor diverse glassoorten. U kunt denken aan enkel glas, veiligheidsglas, dubbel glas, Triple glas, monumentenglas en glas in lood. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ventilatieroosters. Wij geven u hierover graag advies. Wilt u meer weten over onze glassoorten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden in glas. Onze glasspecialisten laten u graag voorbeelden zien van de glassoorten die wij aanbieden. 

Glashandel Wolf kan de volgende glassoorten aan u leveren: 

Onze glasproducten

glasplaten enkel glas

Enkelglas

Enkel glas wordt bijna niet meer toegepast als standaard beglazing voor woningen of gebouwen, maar wel voor binnenruimtes. In binnenruimtes is er namelijk geen isolatie nodig. 

isolatieglas

Dubbelglas

Door het plaatsen van isolatieglas krijgt u lagere energielasten, meer wooncomfort in zowel de zomer en de winter en het heeft ook een positief effect op de waarde van uw woning.

voorraad glas

HR++ glas

Nog beter isoleren dan met dubbelglas? Kies voor HR++ glas en ga voor een optimale isolatiewaarde! Minder stoken, want er gaat bijna geen warmte meer verloren. 

voorraad glas

Triple glas

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. 

Eclaz One

Eclaz One is een HR++ glas dat dezelfde isolatiewaarde kan bereiken als Triple glas. Het is daarom een uitstekende oplossing voor woningen waar om welke reden dan ook Triple glas niet geschikt is.

enkel glas

Gehard glas

Wij leveren gehard glas op maat voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. U geeft ons de maatvoering door en wij leveren het glas voor u in de gewenste afmeting.

Gelaagd glas

Bent u op zoek naar gelaagd glas voor bijvoorbeeld een deur of schuifpui? Dan bent u bij Glashandel Wolf aan het goede adres. Wij leveren glas voor u op maat voor elk project, zowel particulier als zakelijk.

isolatieglas

Draadglas

Draadglas is erg veilig glas. Deze glassoort is namelijk brandvertragend en ook inbraakwerend. Dit komt doordat er metalen draden door de ruit zijn verwerkt. U herkent een draadglas aan het rastermotief in het glas.

windscherm

Veiligheidsglas

De naam zegt het eigenlijk al: veiligheidsglas is glas dat geen gevaar vormt voor uw veiligheid, mocht het breken.

duco ventilatierooster

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen voortdurend voor toevoer van frisse, verse lucht in uw woning en dragen bij aan uw gezondheid en het comfort in uw woning. 

Zonwerend glas

Staat de zon de hele dag op uw woning? Of heeft u een pui of een serre met grote raampartijen? Zonlicht zorgt voor erg veel comfort in uw woning, maar kan ook heel vervelend zijn.

Brandwerend glas

Voor gebouwen waar het waarborgen van brandveiligheid een belangrijke rol speelt, biedt brandwerend glas uitkomst.

monumentaal glas

Monumentaal glas

Bent u al bekend met monumentaal isolatieglas? Dit is glas met een uitstekende isolatiewaarde en de uitstraling van het oude authentieke glas. Een win-win situatie dus!

Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van verschillende glasproducten?

Wij kunnen u voorzien van verschillende opties in glas van vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
js_loader

Benieuwd welke glasproducten geschikt zijn voor uw situatie?