Glasproducten

Van enkel tot aan HR+++ glas

Glashandel Wolf is uw glasspecialist. Wij leveren en plaatsen verschillende glasproducten aan zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn werkzaam in de regio Nunspeet, maar wij kunnen u ook helpen in Dronten, IJsselmuiden, Hasselt en Wezep.

Heeft u een glasschade? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bieden namelijk een 24-uurs glasservice in de regio Nunspeet.

enkel glas

Enkelglas

Enkel glas wordt bijna niet meer toegepast als standaard beglazing voor woningen of gebouwen, maar wel voor binnenruimtes. In binnenruimtes is er namelijk geen isolatie nodig. 

isolatieglas

Dubbelglas

Door het plaatsen van isolatieglas krijgt u lagere energielasten, meer wooncomfort in zowel de zomer en de winter, het heeft ook een positief effect op de waarde van uw woning.

voorraad glas

Triple glas

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. 

duco ventilatierooster

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen voortdurend voor toevoer van frisse, verse lucht in uw woning en dragen bij aan uw gezondheid en het comfort in uw woning. 

monumentaal glas

Monumentaal glas

Bent u al bekend met monumentaal isolatieglas? Dit is glas met een uitstekende isolatiewaarde en de uitstraling van het oude authentieke glas. Een win-win situatie dus!

Waarom Glashandel Wolf?
  • Geen voorrijkosten
  • Nette vakmensen, laten uw huis netjes achter
  • Alle soorten glas leverbaar
  • Vakmanschap met meer dan 25-jaren ervaring
  • Voordelig & vertrouwd
  • Goede prijs/kwaliteit van
    de prodcten
Waar kan Glashandel Wolf u voorzien van verschillende glasproducten?

Wij kunnen u voorzien van verschillende opties in glas van vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Benieuwd welke glasproducten geschikt zijn voor uw situatie?