Glasschade

Wij zij uw partner als het gaat om glas reparatie

Is uw glas kapot?

Wees niet getreurd, want scherven brengen geluk! Maar, het losliggende glas kan gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving. Herstel van een kapotte ruit is dan ook van groot belang. Glashandel Wolf is snel ter plaatse om uw ruitschade te verhelpen!

Heeft u een raam waar nog enkel glas in zit? Laat uw ruit dan vervangen voor dubbelglas of Triple glas!

Of het nou gaat om bedrijven of particulieren, Glashandel Wolf herstelt snel diverse soorten glas. Een kleine glas reparatie of een ruit die in zijn geheel vervangen moet worden, wij voeren het graag voor u uit. Geen enkele glasschade is voor ons een probleem! 


  Uw glasschade herstellen?

  Wij zijn uw partner als het gaat om glas reparatie, maar ook voor het vervangen van uw ruit. En wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat voor (urgente) glasschade. 

  Wij werken met flexibel inzetbare glaszetters in de omgeving van Nunspeet en zijn daarom snel ter plaatse. Is de schade niet urgent? Dan kunt u ook onderstaand schadeformulier invullen. 

  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  glasschade
  Ruit kapot? U kunt hiervoor verzekerd zijn!
  TIP: Meld ons uw schade en wij regelen alles met uw verzekeraar!
  AEGON
  fbto
  Interpolis
  UnivE
  Glas vervangen

  Ruiten hoeven niet alleen vervangen te worden als ze kapot zijn. Ruiten kunnen namelijk ook vervangen worden, omdat u meer comfort in huis wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een woning die nog is voorzien van ruiten met enkelglas. In dat geval is het raadzaam om het enkelglas te vervangen door een moderne glassoort, zoals dubbelglas

  En zijn uw ruiten al voorzien van dubbele beglazing? Dan kunt u de isolatiewaarde alsnog verhogen door dubbelglas te vervangen door HR++ glas. Met HR++ glas kunt u namelijk een nóg hogere isolatiewaarde behalen dan ‘gewoon’ dubbelglas. 

  Bent u van plan om uw woning beter te isoleren? De glaszetters van Glashandel Wolf vervangen glas op een nette en vakkundige manier! 

  voorraad glas
  bus bij bedrijfspand glashandel wolf
  Waar kan Glashandel Wolf uw glasschade verhelpen?

  Wij kunnen glas vervangen vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

   En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

  Zij gingen u voor

  Tevreden klanten

  erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
  Michel Str
  Michel Str
  10:51 27 Jan 21
  Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
  Anne-Marijke Boers
  Anne-Marijke Boers
  06:40 02 Jun 21
  snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
  jannie jelies
  jannie jelies
  19:33 11 May 21
  Vriendelijke..duidelijke bediening
  H Berg
  H Berg
  11:44 04 Sep 19
  Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
  Hans van de Kolk
  Hans van de Kolk
  13:24 14 Jul 21
  Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
  Peter Manneke
  Peter Manneke
  15:59 23 Jun 21
  js_loader