Glas vervangen

Wij lossen de glasschade voor u op

Heeft u glasschade?

Glasschade is natuurlijk nooit leuk! Bovendien kunnen losliggende scherven gevaarlijk voor u zijn. Het is van groot belang dat uw glasschade vakkundig wordt verholpen. Glashandel Wolf is uw partner als het gaat om glasschades. Onze glasexperts verhelpen uw glasschade terwijl u wacht! 

Vervang het enkel glas bijvoorbeeld voor dubbelglas. Zo zorgt u voor een betere isolatiewaarde en bovendien meer comfort in uw woning! Wij kunnen glasschades of een lekke ruit verhelpen in Nunspeet en omgeving. Maar, wij kunnen u ook helpen in Hasselt, Wezep, Dronten en Zwolle. 

Een lekke ruit of glasschade? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar! Op elk gewenst moment kunnen wij uw glasschade of lekke ruit verhelpen. 

glasschade

Glasschade

Wees niet getreurd, want scherven brengen geluk! Maar, het losliggende glas kan gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving. Herstel van een kapotte ruit is dan ook van groot belang.

 

glas

Lekke ruit

Vocht, vuil, aanslag of condens tussen uw dubbel glas? Dan is uw dubbel glas lek en uw ruit aan vervanging toe. 

 

 

Waar kan Glashandel Wolf uw glasschade herstellen?

Wij kunnen glasschades herstellen vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Heeft u glasschade? U bent hier waarschijnlijk voor verzekerd!

Meld ons uw schade en wij regelen de rest!

AEGON
Interpolis
UnivE
fbto
Zij gingen u voor

Tevreden klanten