Glas vervangen

Wij lossen de glasschade voor u op

Heeft u glasschade?

Glasschade is natuurlijk nooit leuk! Bovendien kunnen losliggende scherven gevaarlijk voor u zijn. Het is van groot belang dat uw glasschade vakkundig wordt verholpen. Glashandel Wolf is uw partner als het gaat om glasschades. Onze glasexperts verhelpen uw glasschade terwijl u wacht! 

Vervang het enkel glas bijvoorbeeld voor dubbelglas. Zo zorgt u voor een betere isolatiewaarde en bovendien meer comfort in uw woning! Wij kunnen glasschades of een lekke ruit verhelpen in Nunspeet en omgeving. Maar, wij kunnen u ook helpen in Hasselt, Wezep, Dronten en Zwolle. 

Een lekke ruit of glasschade? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar! Op elk gewenst moment kunnen wij uw glasschade of lekke ruit verhelpen. 

glasschade

Glasschade

Wees niet getreurd, want scherven brengen geluk! Maar, het losliggende glas kan gevaarlijk zijn voor u en uw omgeving. Herstel van een kapotte ruit is dan ook van groot belang.

 

glas

Lekke ruit

Vocht, vuil, aanslag of condens tussen uw dubbel glas? Dan is uw dubbel glas lek en uw ruit aan vervanging toe. 

 

 

Waar kan Glashandel Wolf uw glasschade herstellen?

Wij kunnen glasschades herstellen vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

 En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Heeft u glasschade? U bent hier waarschijnlijk voor verzekerd!

Meld ons uw schade en wij regelen de rest!

AEGON
Interpolis
UnivE
fbto
Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Vriendelijke..duidelijke bediening
H Berg
H Berg
11:44 04 Sep 19
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Hans van de Kolk
Hans van de Kolk
13:24 14 Jul 21
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Anne-Marijke Boers
Anne-Marijke Boers
06:40 02 Jun 21
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Peter Manneke
Peter Manneke
15:59 23 Jun 21
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
jannie jelies
jannie jelies
19:33 11 May 21
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Michel Str
Michel Str
10:51 27 Jan 21
js_loader