Glas plaatsen

Plaatsing van vele soorten glas

De glaszetter in Nunspeet en omgeving

Bent u op zoek naar een deskundige glaszetter? Een glaszetter voor bijvoorbeeld het plaatsen van dubbelglas of Triple glas? Wij zijn de glaszetter die u zoekt. 

Glashandel Wolf is een professionele organisatie met vakkundige en enthousiaste medewerkers. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om glas zetten. Dit zorgt ervoor dat iedere glaszetter van Glashandel Wolf garant staat voor een vakkundige uitvoering.

Wij kunnen diverse soorten glas plaatsen of bijvoorbeeld uw enkelglas vervangen door isolatieglas. Kent u de subsidieregeling al voor het plaatsen van isolatieglas of triple glas?

Wat kan Glashandel Wolf nog meer voor u doen?

Energie besparen met glas van Glashandel Wolf

Als glasspecialist adviseren wij u ook graag over de vele opties die wij aanbieden in isolatieglas. Wist u dat u veel geld op uw stookkosten kunt besparen met isolatieglas? 

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij uw enkel glas kunnen vervangen voor bijvoorbeeld HR++ of misschien zelfs HR+++ glas. 

bus bij bedrijfspand glashandel wolf
Waar kan Glashandel Wolf glas voor u plaatsen?

Wij kunnen glas zetten vanuit twee vestigingen. Vanuit onze vestiging Nunspeet, bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde

En vanuit onze vestiging Kampen, bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Zij gingen u voor

Tevreden klanten

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter?